HEBA logoVuosikokous 25.2. klo 17:30 Otarannan kattosaunalla

10.02.17

Tervetuloa Venäjänkerho HEBAn sääntömääräiseen vuosikokoukseen lauantaina 25.2. klo 17:30 Otarannan kattosaunalle (Otaranta 8E, Espoo). Kokouksessa käsitellään vuoden 2016 toimintakertomus ja päätetään HEBAn tulevaisuudesta. Viime vaalikokouksessa käydyn keskustelun pohjalta ehdotamme kerhon toiminnan lakkauttamista. Lakkauttaminen tapahtuu sääntöjen mukaan kahden kokouksen päätöksellä.

Perinteikkäät ruuat ovat taas ohjelmassa ja innokkaat kotikokit voivatkin tulla jo paikalle kolmen jälkeen valmistelemaan herkkuja iltaa varten.

Facebook-tapahtumasivu

Esityslista

Vaalikokous Heinävaaran saunalla 19.11.2016 klo 18:00

07.11.16

Talvikin se jo HEBA:n vaalikokouksen ovella kolkuttelee, ja on aika pohtia, mitä jatkossa teemme vai teemmekö mitään. Vaalikokous pidetään Heinävaaran saunalla (Rummunlyöjänkatu 3) lauantaina 19.11. klo 18:00. Ohjelmassa on lisäksi borssia, Borjomia, Ararattia, saunaa ja sitä virallista ohjelmaa rajoitetun ajan klo 17-23. Tule paikalle vaikka jo viideltä avustamaan ruuanlaittoa tai muuten vain kohottamaan tunnelmaa!

Vaalikokouksessa valitaan hallitus ja toimihenkilöt ensi kaudelle. HEBA ottaa mielellään toimintaan uusia aktiiveja. Lähtemällä vaikkapa toimihenkilöksi pääset helposti vaikuttamaan siihen, missä HEBA matkailee ja milloin ja minkälaista aktiviteettia järjestämme. Muutamia sääntömääräisiä nakkeja lukuunottamatta hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden toiminta on varsin vapaamuotoista. Mikäli olet kiinnostunut paikasta hallituksessa tai toimihenkilönä, mutta et pääse itse kokoukseen, voit ilmoittaa asiasta hallitukselle.

Aika: lauantai 19.11. klo 18:00
Paikka: Heinävaara, Rummunlyöjänkatu 3, Leppävaara

Virallinen kokouskutsu

Pääsiäismatka 2016 Petroskoihin

10.02.16

HEBA lähtee pääsiäisenä 2016 Petroskoihin.

Matkasuunnitelma: Helsinki-Pietari-Petroskoi-Pietari-Helsinki

Vuosikokous 27.2. klo 17:00

05.02.16

Tervetuloa Venäjänkerho HEBAn sääntömääräiseen vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa käsitellään muun muassa viime vuoden toimintakertomus, toiminnantarkastajien lausunnot ja hyväksytään vuoden 2016 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kokouksen esityslista on liitteenä. Suunnittelemme myös kevään & kesän tapahtumia ja mahdollisia matkakohteita.

Luvassa myös yhdessä kokkailua ja lautapelejä. Kokous alkaa klo 17, mutta paikalle voi saapua jo kello kolmesta eteenpäin. Sauna on lämmin klo 18-22 ja eiköhän grillikin ole kuumana.

Aika: lauantai 27.2. klo 17:00
Paikka: Rovio-sauna (kattosauna), Jämeräntaival 3A, Otaniemi

Esityslista

Vaalikokous rantsulla 26.11.2015 klo 18:00

18.11.15

Vuosi lähenee loppuaan ja on taas vaalikokouksen aika. Tule nauttimaan rantsun puusaunan löylyistä, borssista ja kutkuttavan jännittävästä neuvostoliittolais-demokraattisesta vaalikokouksesta! Mukaan kannattaa napata pyyhe ja omia astioita ruokailua varten.

Aika: torstai 26.11. klo 18:00
Paikka: Rantasaunan pieni puoli, Jämeräntaival 5, Otaniemi

Vaalikokouksessa valitaan hallitus ja toimihenkilöt ensi kaudelle. HEBA ottaa mielellään toimintaan uusia aktiiveja. Lähtemällä vaikkapa toimihenkilöksi pääset helposti vaikuttamaan siihen, missä HEBA matkailee ja milloin ja minkälaista aktiviteettia järjestämme. Muutamia sääntömääräisiä nakkeja lukuunottamatta hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden toiminta on varsin vapaamuotoista. Mikäli olet kiinnostunut paikasta hallituksessa tai toimihenkilönä, mutta et pääse itse kokoukseen, voit ilmoittaa asiasta hallitukselle.

Virallinen kokouskutsu

PS. Elä pelästy vaaliteemaa - sääntömääräisiin virkoihin on jo ehdokkaita tarjolla. Tule siis valitsemaan parhaat ehdokkaat!

Pelejä & ruokaa & saunomista Rovio-saunalla la 11.4. klo 14-23

01.04.15

HEBAn kevät laukaistaan ensi viikolla käyntiin kuin Sojuz konsanaan. Vietämme leppoisan launtaipäivän (11.4.) kattosaunalla. Pelaamme lautapelejä, kokkailemme venäläisiä ruokia ja saunomme kunnes kiuas ei enää sihise. Ensimmäiset kosmonautit saapuvat paikalle jo klo 14. Tarkoituksena on pelata lautapelejä ajan kanssa ja aloitella ruokien laitto iltapäivällä. Mukaan saa tulla kun itselle sopii ja hieman aikaisemman lähtöluvankin voi ehkä saada.

Ruuanlaiton ja lautapelien koordinoimisten helpoittamiseksi olisi kiva jos laittaisitte puumerkkinne alla olevaan doodleen. Laittakaa arvioitu saapumisaikanne, jotta tietäisimme suunnilleen milloin ruokaa kannattaisi alkaa kokkailemaan. Kommentteihin voi kirjoitella lautapelien nimiä, joita aikoo ottaa mukaansa tai mitä haluaisi kenties pelata.

http://doodle.com/tvbs2w392d62ww2p

Missä: Rovio-sauna, Jämeräntaival 3A

Milloin: klo 14-23

Tervetuloa!

Vuosikokous 26.2. klo 18:30

19.02.15

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous. Kokouksessa suunnitellaan alustavasti kevään & kesän tapahtumia ja matkakohteita. Valitettavasti tällä kertaa ei ole luvassa saunaa tai ruokaa.

Aika: torstai 26.2. klo 18:30
Paikka: Neste Oil-kabinetti (Takkakabinetti), Jämeräntaival 3A, Otaniemi

Vuosikokouksen esityslista

Pikkujoulut & vaalikokous 28.11.

11.11.14

Vuoden viimeiset kärpäset yhdellä iskulla! Tule kokemaan samalla rykäyksellä venäläinen ruoka, otaniemeläinen sauna, suomalainen pikkujoulu ja neuvostoliittolais-demokraattinen vaalikokous!

Aika: 28.11. perjantai klo 18
Paikka: Rovio-sauna, Jämeräntaival 3A ylin kerros, Otaniemi

Vaalikokouksessa valitaan hallitus ja toimihenkilöt ensi kaudelle. HEBA ottaa mielellään toimintaan uusia aktiiveja. Lähtemällä vaikkapa toimihenkilöksi pääset helposti vaikuttamaan siihen, missä HEBA matkailee ja milloin ja minkälaista aktiviteettia järjestämme. Muutamia sääntömääräisiä nakkeja lukuunottamatta hallituksen jäsenten ja toimihenkilöiden toiminta on varsin vapaamuotoista. Mikäli olet kiinnostunut paikasta hallituksessa tai toimihenkilönä, mutta et pääse itse kokoukseen, voit ilmoittaa asiasta hallitukselle: hallitus@heba.fi.

Virallinen kokouskutsu

Tervetuloa saunomaan, syömään ja tutustumaan kerhon toimintaan! Mukaan kannattaa napata pyyhe ja omia astioita ruokailua varten.

Facebook: http://www.facebook.com/events/1495119920753311/

Venäjänkerho HEBAn juhlasitsit 8.11.

19.10.14

Tervetuloa juhlistamaan Venäjänkerho HEBAn 15-vuotista taivalta juhlasitseille lauantaina 8.11.2014 klo 18.00 alkaen Otarannan kerhotilaan (osoite Otaniemi, Otaranta 8 B, kellarikerros).

Juhlien viihdetarjonta koostuu korkeatasoisista ohjelmanumeroista sekä HEBAn 15-vuotishistoriikin julkaisusta - yhteislaulua unohtamatta!

Sitsien illalliskortin hinta on opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 25 euroa ja muille 35 euroa. Kortin tarjoiluihin sisältyy kolmen ruokalajin ateria, ruokajuoma (alkoholillinen tai alkoholiton vaihtoehto), kaksi vodkasnapsia sekä kahvi/tee + jallu.

Sitsipaikkoja on kohtuullinen mutta rajattu määrä. Pyydämme ilmoittautumiset sunnuntaihin 2.11.2014 mennessä nettilomakkeella: http://goo.gl/forms/OlH2o1LA6F

Huomaattehan että mahdollisen pöytäseuralaisen on myös ilmoittauduttava ko. lomakkeella!

Illalliskortin hinta on myös oltava maksettuna 2.11.2014 mennessä Venäjänkerho HEBAn tilille: FI07 1309 3000 2068 54

Käyttäkää viitenumeroa 123 ja mainitkaa viestikentässä jos maksatte useamman illalliskortin samalla kertaa (so. kenen kortit maksetaan).

Asu tumma puku / juhlapuku.

Tapahtuma Facebookissa. HUOM! Sitseille on ilmoittauduttava virallisen lomakkeen kautta - facebook-ilmoittautuminen ei riitä!

Mahdolliset lisäkysymykset: hallitus@heba.fi

Lämpimästi tervetuloa! Dobro poshalovat!

  • Venäjänkerho HEBAn hallitus ja toimarit -

8.2.2014 HEBAn vuosikokous, ruokailta ja matkojen suunnittelua

18.01.14

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous. Luvassa myös sauna, ruokaa ja yhdessä kokkailua, sekä kevään matkojen suunnittelua. Otaniemen rantasaunan pieni puoli klo 18.

Esityslista